Page:Burnouf - La Bhagavad-Gîtâ.djvu/17
xvii
ट |
|
ट्क |
ट्ट |
ट्त्स |
ट्प |
ट्म |
ट्ष |
ट्स |
ट्य
|
ṭa |
|
ṭka |
ṭṭa |
ṭtsa |
ṭpa |
ṭma |
ṭs͑a |
ṭsa |
ṭya
|
ड |
|
ड्ग |
ड्ड |
ड्ढ |
ड्भ |
ड्य
|
ḍa |
|
ḍga |
ḍḍa |
ḍḍ̒a |
ḍb͑a |
ḍya
|
ढ |
|
ढ्ण |
ढ्म |
ढ्य
|
ḍ̒a |
|
ḍ̒ṇa |
ḍ̒ma |
ḍ̒ya
|
त् |
|
त्त |
त्र |
त्व |
त्त्र |
त्त्व |
त्न
|
ta |
|
tta |
tra |
tva |
ttra |
ttva |
tna
|
द |
|
द्ग |
द्ग्र |
द्ग्य |
द्घ |
द्घ्र |
द्द |
द्द्र |
द्द्व |
द्ध |
द्ध्न |
द्ध्व |
द्ध्य
|
da |
|
dga |
dgra |
dgya |
dg̒a |
dg̒ra |
dda |
ddra |
ddva |
dd͑a |
dd͑na |
dd͑va |
dd͑ya
|
|
|
द्न |
द्ब |
द्ब्र |
द्भ |
द्भ्य |
द्भ्र |
द्म |
द्य |
द्र |
द्र्य |
द्व |
द्व्य |
द्व्र
|
|
|
dna |
dba |
dbra |
db͑a |
db͑ya |
db͑ra |
dma |
dya |
dra |
drya |
dva |
dvya |
dvra
|
ध् |
|
ध्न |
ध्र |
ध्व
|
d͑a |
|
d͑na |
d͑ra |
d͑va
|